Zwartrijder slaat controleur van De Lijn in het gezicht

De Lijn

Zondagvoormiddag rond 11 uur is een controleur van De Lijn aan de busterminal van het station van Herentals in het gezicht geslagen door een zwartrijder. De controleur werd naar het ziekenhuis overgebracht en liep mogelijk een neusbreuk op.

De agressor zette het daarna op een lopen. Het gaat om een man van Afrikaanse origine van ongeveer 1,65 meter groot, met een rood T-shirt aan. Wie meer informatie heeft over de man, wordt verzocht contact op te nemen met de politie Neteland.
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Michel Van der Hoydowch

  Enerzijds hebben chauffeurs weinig opleiding ivm ,machtsmisbruik, beleefdheid en anderzijds zou er overal in bus /tram moeten gefilmd kunnen worden .

 • Hubert Schoubben

  een controleur bestuurd geen bus,hij bevind zich onbeschermd tussen de reizigers.

 • Kevin van Goethem

  Zwartrijden met een pakkans van 1 op 1000. En bij controle, neus breken met kans op gepakt worden van nog eens 1 op 1000. En dan kans van nog eens 1 op 1000 dat jestraf zou krijgen. Dat is een goede kansberekening.

 • John Verhaeghe

  Chauffeurs volledig achter glas. Probleem opgelost.

 • mike vanginderen

  Ik begrijp nog altijd niet dat die chauffeurs 100% afgeschermd zijn van de busreizigers, is dat zo moeilijk,in een loket aan de bank vroeger kon je ook niet aan de bankbediende.