Zeven jobs verloren door faillissement horecazaak Volt

De rechtbank van koophandel in Turnhout heeft gisteren de bvba Jero failliet verklaard. Bij het faillissement van de horecazaak gaan zeven jobs verloren.

De zaakvoerder van bvba Jero gooide zelf de handdoek in de ring. Bvba Jero uit de Molenstraat 13 in Mol was de vennootschap achter horecazaak Volt. Bij het faillissement verliezen zeven werknemers hun job. Meester Tom Vandecruys is aangesteld als curator.


Aan Varendries in Herentals ging Kizzy Wijnants (35) op de fles. De vrouw baatte een pralinewinkel uit. Ze legde zelf de boeken neer. Kristof Benijts en Philip Somers zijn de curatoren.


In Geel ging Gasthuishoeve bvba uit de Gasthuisstraat failliet op vraag van schuldeisers. Meester Tom Vandecruys treedt op als curator.


Aan Zoerleberg 23 in Westerlo leidde een dagvaarding door schuldeisers tot het faillissement van Wake up bvba. De firma was een groothandel in computers, software en randapparatuur. Meester Paul Van Rompaey is aangesteld als curator.


Ook Hugo Leemans (46) uit de Lichtaartsesteenweg in Lille ging failliet op vraag van schuldeisers. De man was toezichter op bouwwerkzaamheden. Ria Piedfort en Petra Willems treden op als curatoren.


Aan de Herentalseweg 88 in Olen werd Ogeda bvba failliet verklaard. Het adviesbureau rond bedrijfsvoering werd gedagvaard door schuldeisers. Ludwig Peeters is aangesteld als curator.


In Turnhout ging de bvba Tomina uit de Korte Begijnenstraat 1/2 over de kop. De firma voerde onderhouds- en herstellingswerken uit, maar werd gedagvaard door schuldeisers. Meester Tom Van Even treedt op als curator.


In de Horststraat 36 in Arendonk leidde een dagvaarding door schuldeisers tot het faillissement van Ronny Boogaerts (52). Zijn onderneming bouwde onder meer koelkamers en kluizen. Ronny Ceusters is aangesteld als curator. (JVN)