Win 25 duotickets voor Circus Barones in Herentals

Een act tijdens de nieuwe show van Circus Barones
RV Een act tijdens de nieuwe show van Circus Barones
Circus Barones maakt zich klaar voor een reeks voorstellingen in Herentals. Het circus heeft zijn tenten opgeslagen aan de Herenthoutseweg. 25 lezers van Het Laatste Nieuws kunnen een gratis duoticket winnen.

De voorbije Jaren toerde Circus Barones met de show ‘Reis rond de wereld’. Voor de nieuwste show ‘Surprise’ laat het circus zich inspireren door de sprookjes van Disney. “Zoals de naam van ons programma doet vermoeden willen we de toeschouwer dit jaar aangenaam verrassen en verbazen”, klinkt het. “De acrobaten, clowns en dieren van circus Barones brengen een wervelende show die de toeschouwer niet enkel zal doen verbazen of lachen met onze knotsgekke clowns, maar ook tot ontroering zal gebracht worden tijdens de reis door sprookjesland. De directie van het circus Barones is fier dit jaar een uniek act te brengen, enig in Europa en voor de eerste maal in Vlaanderen.”

De voorstellingen staan gepland op woensdag 1 mei (11 uur en 15 uur), vrijdag 3 mei (18 uur), zaterdag 4 mei (14 uur en 18 uur) en zondag 5 mei (11 uur en 15 uur). De voorstellingen van woensdag en zondag om 11 uur zijn familievoorstellingen. Volwassenen betalen dan kinderprijzen.

Voor de voorstelling van vrijdag 3 mei om 18 uur kan uw krant 25 gratis duotickets weggeven. Wie kans wil maken om gratis naar het circus te gaan, moet zijn naam en volledig adres mailen naar circusbarones.secretariaat5@gmail.com. Vermeld ook zeker ‘Het Laatste Nieuws’ als je kans wil maken op de gratis tickets. Winnaars moeten zich persoonlijk aanmelden aan de kassa met identiteitskaart en de bevestigingsmail.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.