Tiende ‘Replay’ en ‘Afterwork Festival’ lokken 7.000 mensen naar Netepark

Replay en Afterwork Festival lokten 7.000 mensen naar het Netepark.
Philippe Wuyts Replay en Afterwork Festival lokten 7.000 mensen naar het Netepark.
Ondanks de buien en wisselvallige temperaturen lokte ‘Afterwork Festival’ op vrijdag en het ‘Replay Festival’ op zaterdag 7.000 belangstellenden naar het Netepark. De organisatie kijkt tevreden terug.

“Net als de voorbije jaren is alles vlot verlopen. Vrijdag hebben we twee tenten geopend voor ons ‘Afterwork Festival’, meteen onze beste editie. Het festival zit in de lift. We zijn VOKA en de talrijke regionale bedrijven dankbaar dat ze mee duwen aan het verhaal”, zegt organisator Jelte Lambaerts.

Op zaterdag was het de beurt aan het voornamelijk jonge volkje om zich uit te leven op de vier festivallocaties. De regenhesjes en paraplu’s bleven dicht, want het Replay Festival is al jaren een overdekt gebeuren. “Het is het derde jaar op rij dat we komen. Waarom? De gezelligheid, de losse sfeer en de muziek. Het ‘Replay Festival’ valt perfect in onze agenda’s: het is het eerste festival na de winter en voor we starten met studeren voor onze eindexamens”, vertellen Lotte Van den Heuvel en haar Berlaarse vriendinnen.

Volgend jaar komen er nieuwe edities van beide festivals, maar de data zijn nog niet bekend.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.