Ticketverkoop voor jubileumeditie Replay Festival loopt als een trein

Organisator Jelte Lambaerts is er klaar voor.
Peter Vanderveken Organisator Jelte Lambaerts is er klaar voor.
In het Netepark gaan vanavond om 18 uur de deuren opene van het Afterwork Festival. Zaterdag is het tijd voor de tiende editie van het Replay Festival. Voor dat jubileum worden bezoekers van het dancefestival getrakteerd op een ‘best of’ met alle sterkhouders van de afgelopen jaren.

Zowel voor het Afterwork Festival en het Replay Festival zij nu al meer tickets verkocht dan vorig jaar. “Het wordt een recordeditie voor het ‘Afterwork Festival’. Met 2.000 bezoekers zijn we straks opnieuw het grootste afterwork-festival van België. Dat wil zeggen dat we vrijdag de twee grootste tenten op ons festivalterrein openen. Alles is overdekt en verwarmd en daardoor zijn we niet afhankelijk van het weer. Voor de sfeer zorgen onder meer DJ Frank, DJ Ward en Cherry Moon Trax”, zegt organisator Jelte Lambaerts.

Ook uit buitenland

Zaterdag worden duizenden danceliefhebbers in het Netepark verwacht voor de jubileumeditie van Replay Festival. “De mensen kopen steeds vroeger hun tickets, want na een lange winter zijn ze blij dat ze weer kunnen gaan feesten. De voorbije dagen was het prima festivalweer en dat voelen we aan de ticketverkoop. We krijgen ook steeds meer mensen uit het buitenland over de vloer. Vooral de hotels en regionale B&B’s surfen mee op het succes”, aldus Lambaerts, die dit jaar wat speciaals in petto heeft voor de tiende editie.

Jebroer

“Dit jaar trakteren we onze bezoekers op een ultieme ‘best of’-editie met artiesten die van in het begin ons festival hebben gesteund en doorheen de jaren zijn uitgegroeid tot vaste waarden. Murdock, DJ Licious en Mark with a K zijn daar voorbeelden van, maar ook $hirak, Da Tweekaz en de Nederlandse rapper Jebroer.” 

Die laatste zorgde onlangs nog voor de nodige controverse met een videoclip waarin tal van verkeersovertredingen worden gemaakt. De organisatie schuwt die controverse duidelijk niet, want vorig jaar werd ook al rapper Boef geboekt. “Boef was vorig jaar spraakmakend en Jebroer moet in beleving en populariteit niet onderdoen.”

Daarnaast pakt Replay Festival nog uit met enkele nieuwigheden. “Nieuw op ons festivalterrein is de Club Unit, waar je kan kennismaken met de Llonga van Epic Shelters - een Belgische primeur. De vips krijgen dit jaar een bijzondere plek en staan letterlijk ‘achter’ de hardstyle-dj’s.” 

Wie nog tickets wil bestellen, kan daarvoor terecht op www.afterworkfestival.be en www.replayfestival.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.