Snoeiwerken in Stadspoortstraat en Molenvest

Illustratiebeeld.
RV Illustratiebeeld.
De komende weken krijgen de bomen in de Stadspoortstraat en de Molenvest in Herentals een snoeibeurt. De werkzaamheden brengen enige verkeers- en geluidshinder met zich mee.

In de Molenvest werkt de aannemer van maandag 2 tot woensdag 4 december aan de zijde van de oneven huisnummers en van dinsdag 10 tot donderdag 12 december aan de zijde van de even huisnummers. Om het herstel van de lindebomen te bevorderen, beperkt de snoei zich dit jaar tot de dikste takken.

In de Stadspoortstraat vinden de snoeiwerken plaats op vrijdag 13 december en van maandag 16 tot donderdag 19 december. De platanen aan de zijde van Kleerroos krijgen een drastische snoeibeurt. De jongere bomen aan de zijde van de Ernest Claesstraat worden opgesnoeid. De aannemer werkt telkens tussen 8 en 17 uur.

Afhankelijk van de weersomstandigheden kunnen de snoeiwerken enkele dagen vroeger of later starten. De parkeerverbodsborden worden minstens 24 uur op voorhand geplaatst.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.