Servaas Daemsstraat en Herenthoutseweg zijn weer open

De komende weken voert de aannemer nog enkele kleine werkzaamheden uit die geen verkeershinder met zich meebrengen.
RV De komende weken voert de aannemer nog enkele kleine werkzaamheden uit die geen verkeershinder met zich meebrengen.

De heraanleg van de Servaas Daemsstraat en het kruispunt met de Herenthoutseweg zit in de laatste rechte lijn. Sinds dinsdag 28 mei is de weg opnieuw open voor het verkeer. De komende weken voert de aannemer nog enkele kleine werkzaamheden uit die geen verkeershinder met zich meebrengen.

De Servaas Daemsstraat (tussen Ring en Woud), de Brouwerijstraat, Woud en Mussenblok kregen een nieuw wegdek en nieuwe riolering. Ook de nutsmaatschappijen vernieuwden hun leidingennet. De stad liet tegelijkertijd het kruispunt met de Herenthoutseweg herinrichten. Verkeer vanuit Herentals dat de Servaas Daemsstraat wil inrijden, kan nu voorsorteren op een afslagstrook naar links. Dit zorgt voor een vlottere doorstroming van het verkeer op het kruispunt.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.