Ontmoetingshuis De Dorpel opent een naaiatelier

Met de financiële steun van de plaatselijke afdeling van Rotary heeft vzw De Dorpel uit Herentals een naaiatelier kunnen oprichten. Tijdens de officiële opening werd in het ontmoetingshuis een demonstratie gegeven met de naaimachines en de strijkmogelijkheden.
Een toost op het naaiatelier.
Jef Tegenbos Een toost op het naaiatelier.

“Het naaiatelier komt ter ondersteuning van de winkel in tweedehandskledij, inclusief de kinderkleding”, zegt Patrik Bulteel, voorzitter van de vzw. “Met dit atelier is er nu de mogelijkheid om de kleding te herstellen en te verkopen, zodat we een bijkomende vorm van inkomsten hebben. Daarnaast kunnen we de bestaande hobbywerking uitbreiden met cursussen. Daardoor is er tegelijk een vorm van opleiding.”

De Dorpel is gevestigd in de Boerenkrijglaan 16 in Herentals. Het ontmoetingshuis is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 uur tot 16.30 uur, op zondag van 13.30 uur tot 16.30 uur. De shop met tweedehandskleding kan bezocht worden op woensdag en vrijdag van 13.30 uur tot 16 uur.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.