Nieuwe overdekte bushalte aan parochiecentrum van Noorderwijk

De nieuwe overdekte bushalte werd feestelijk ingehuldigd door schepenen Jan Michielsen, Yoleen Van Camp en Stefan Verraedt.
Peter Vanderveken De nieuwe overdekte bushalte werd feestelijk ingehuldigd door schepenen Jan Michielsen, Yoleen Van Camp en Stefan Verraedt.
Een delegatie van het stadsbestuur huldigde woensdagochtend de nieuwe overdekte bushalte aan het parochiecentrum in Noorderwijk (Herentals) officieel in. De meest gebruikte bushalte van de deelgemeente kreeg een schuilhuis van 3,4 op 1,6 meter.

Enkele inwoners van Noorderwijk ijverden al een tijdje voor een overdekking. Om het voetpad en de vrije doorgang te vrijwaren koos het bestuur voor een type met open zijwanden, zodat voetgangers nog comfortabel kunnen passeren.

Zo kon het schuilhuisje geplaatst worden op de locatie van de bushalte, vlak waar de bus ook haar invoegstrook heeft.

De nieuwe overdekte bushalte werd feestelijk ingehuldigd door schepenen Jan Michielsen, Yoleen Van Camp en Stefan Verraedt.
Peter Vanderveken De nieuwe overdekte bushalte werd feestelijk ingehuldigd door schepenen Jan Michielsen, Yoleen Van Camp en Stefan Verraedt.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.