Kempisch Mobiliteitssalon op domein van Golfclub Witbos

Een beeld van een van de vorige edities van het Kempisch Mobiliteitssalon.
RV Een beeld van een van de vorige edities van het Kempisch Mobiliteitssalon.
Op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september vormt Golfclub Witbos in Noorderwijk (Herentals) weer het decor van het Kempisch Mobiliteitssalon. Op het mini-autosalon vind je tal van verschillende voertuigen - zoals wagens, motors, mobilhomes en fietsen - met alleen maar dealers uit de Kempen.

Het Kempisch Mobiliteitssalon is een initiatief van de verenigde Herentalse autodealers en huisvest enkel dealers uit eigen streek. De exposanten geven zaterdag en zondag een totaalbeeld van moderne mobiliteit voor iedereen. De bezoekers kuieren door 5.000 vierkante meter aan expositieruimte en vinden er naast nieuwe modellen ook erkende tweedehandswagens. Naast de vele nieuwe modellen staan ook erkende tweedehandswagens te blinken. Verder zijn er accessoires, mobilhomes, aanhangwagens, motors en een ruim fietsaanbod.

Op het Kempisch Mobiliteitssalon is ook kinderanimatie zoals grime en springkastelen voorzien. De opgedane indrukken kun je laten bezinken bij een glaasje of een lekkere hap. Je kunt zowel zaterdag als zondag op het Kempisch Mobiliteitssalon terecht van 10 tot 18 uur. De bezoekers worden vanop de parking met treintjes tot bij de expositiehallen gebracht.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.