Jeugdraden Neteland houden infoavond over organisatie van fuiven

De experten gaven uitleg over de verschillende thema's.
Peter Vanderveken De experten gaven uitleg over de verschillende thema's.
De vijf jeugdraden van zone Neteland hebben een infoavond georganiseerd voor (jonge) organisatoren van evenementen, zoals fuiven. Belangrijkste thema’s waren geluidsnormen, veiligheid, alcohol en drugs. 

“We willen niet alleen informeren maar ook luisteren naar de ideeën van de jongeren en de organisatoren”, zegt Anke Maes van Jeugdraad Herentals. “Via een doorschuifsysteem kunnen de aanwezigen spreken over drie verschillende thema’s, namelijk geluidsnormen, veiligheid en alcohol en drugs.”

Tijdens de workshops krijgen enkele experten het woord, waarna er ruimte is om binnen de groepen van gedachten te wisselen over het thema.

“We zullen ons advies voorleggen aan de lokale besturen en hopen dat ze hiermee aan de slag gaan zodat er effectief gevolg zal gegeven worden aan ons werk”, Maes.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.