Herentalse studenten in debat met politici

De deelnemers en de moderator van het politiek debat dat in KOSH, campus Collegestraat in Herentals, werd georganiseerd.
Jef Tegenbos De deelnemers en de moderator van het politiek debat dat in KOSH, campus Collegestraat in Herentals, werd georganiseerd.
De leerlingen van het laatste jaar van KOSH, campus Collegestraat in Herentals, namen deel aan het jaarlijkse politieke debat.

De school had daarvoor een beroep gedaan op verschillende politici. Wout Schafraet (PVDA), Imani Annouri (Groen), Anaf Hannes (sp.a), Bram Heylen (CD&V), Hans Maes (Open Vld) en Tom Van Grieken (Vlaams Belang) waren op de uitnodiging ingegaan. Bert Wollants van N-VA had eveneens toegezegd maar moest, wegens ziekte, in extremis afhaken.

Moderator Guy Tegenbos leidde alles in goede banen. Bosbrossen en klimaat en milieu, mobiliteit, drugsbeleid, onderwijs, migratie en vluchtelingen, sociale zekerheid, arbeid en werkloosheid, holebi’s en transgenders waren enkele van de thema’s die aan bod kwamen.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.