Herentals pianoduo Symbiosis keert terug naar heimat

Drie jaar geleden sloegen pianisten Elisabeth Crommelynck en Sander Meersmans de handen in elkaar. Ze vormen sindsdien ‘Symbiosis’. Het duo trekt volle zalen in België maar ook in Nederland. 

De Herentalse Elisabeth Crommelynck is al meer dan tien jaar een hoog aangeschreven pianiste. Ze opende destijds in haar woonplaats, met een aperitiefconcert, cultuurcentrum ‘t Schaliken.

Symbiosis debuteerde drie jaar geleden met ‘Europalia’. Eén jaar later was er met  ‘Fiesta Slavonica’ een geslaagde opvolger. Intussen hebben de pianisten hun derde programma klaar. ‘Invitation au Voyage’ zorgt voor een reis doorheen het Franse muzieklandschap. Symbiosis vertolkt Franse pareltjes voor piano, vierhandig en solo, met werken van onder meer Debussy, Bizet, Poulenc en Fauré.

Elisabeth Crommelynck en Sander Meersmans zijn op vrijdag 8 februari te gast in de Lakenhal van Herentals. Het concert voor eigen volk begint om 20.30 uur. Kaarten zijn in voorverkoop te verkrijgen aan de prijs van 15 euro. Aan de kassa kost een ticket 18 euro. 

Reserveren kan via e-mail: contact@pianoduosymbiosis.com.

Elisabeth Crommelynck en Sander Meersmans vormen pianoduo Symbiosis. Op vrijdag 8 februari concerteren ze voor eigen volk.
Repro Peter Vanderveken Elisabeth Crommelynck en Sander Meersmans vormen pianoduo Symbiosis. Op vrijdag 8 februari concerteren ze voor eigen volk.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.