Feestcafé met gezelschapsdames failliet

De rechtbank van koophandel in Turnhout heeft dinsdag zes faillissementen uitgesproken. Daarbij is Diana's Feestcafé in Minderhout.

GEEL. Patrick Boeckmans uit de Gasthuisstraat ging op de fles. Hij baatte een kleinhandel uit. Curator is meester Tom Vandecruys.


MINDERHOUT. Johanbelwork distributie informatie service VOF uit de Van Aertselaerstraat is failliet na een dagvaarding. Het gaat om Diana's Feestcafé in Minderhout, een zaak met gezelschapsdames. Vennoot Josephus Krijnen is ook failliet verklaard. Meester Jean De Chaffoy en meester Luc Plessers zijn curatoren.


MOL. Dak-San Groep BVBA uit de Akkerstraat ging over de kop. Het bedrijf voerde dakwerken uit. Meester Antje Van Overstraeten en meester Gert Hermans zijn aangesteld als curatoren.


OLEN. L&C Motors BVBA uit de Lammerdries-Winkelstraat legde de boeken neer. Het gaat om een garage die verkoop en herstellingen van motoren deed. Curator is meester Ludwig Peeters.


WESTERLO. Climaco Belgium NV van de Moestoemaatheide heeft de boeken neergelegd. De installateur van verwarming, klimaat -en ventilatieregeling had één werknemer in dienst. Meester Paul Van Rompaey volgt de afwikkeling op. (DVGT)