Cultuurcentrum ‘t Schaliken start cultureel seizoen met openingsfeest

Circusschool Locorotondo gaf een circusinitiatie.
Wouter Demuynck Circusschool Locorotondo gaf een circusinitiatie.
Cultuurcentrum ‘t Schaliken opende zondag het culturele seizoen met een groots feest voor jong en oud. Op het buitenplein, in de schouwburg en op de Grote Markt was er voor ieder wat wils: muziek, circus, humor, straattheater en nog veel meer.

Het regenachtige weer was wel een spelbreker. Zo most straatartiest Barto met zijn clowneske show verhuizen naar de schouwburg. Daar brachten Piet Kusters en Stefan Paridaen ook een mentalismeshow. Voor de allerkleinsten was er ook een circusinitiatie van Circusschool Locorotondo, waarbij ze konden kennis maken met circustechnieken als koorddansen, acrobatie en diabolo.

‘t Schaliken is er duidelijk weer klaar voor. De ticketverkoop loopt intussen voorspoedig. Voorstellingen van onder andere Guido Belcanto, Carry Goossens en Bart Cannaerts zijn al uitverkocht, al komen sommige artiesten wel meerdere keren optreden.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.