Bezoekersparking van AZ Herentals opnieuw open

Zo zal het nieuwe parkeergebouw eruit zien.
RV Zo zal het nieuwe parkeergebouw eruit zien.
De gelijkvloerse en ondergrondse verdieping van de bezoekersparking van AZ Herentals is opnieuw open. Aangezien er opnieuw meer parkeercapaciteit is, is de shuttledienst tussen het ziekenhuis en het Netepark gestopt.

De werken aan het parkeergebouw van het AZ Herentals, die in augustus van start zijn gegaan en de bouw van een extra verdieping omvatten, zijn intussen ver genoeg gevorderd om een gedeelte van de parking opnieuw open te stellen. Op de gelijkvloerse en ondergrondse verdieping worden er opnieuw auto’s toegelaten.

De bovengrondse verdieping wordt na de kerstvakantie verder afgewerkt en zal begin februari open gaan. De personeelsparking blijft tot dan voorbehouden voor patiënten en bezoekers. De voorziene lift in het parkeergebouw zal ook pas vanaf februari werken. Wie minder mobiel is of een rolstoel of kinderwagen bij heeft, parkeert dus best op de gelijkvloerse verdieping.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.