Scouts Herent organiseert 52ste editie van de Vlaamse Kermis

De 52ste editie van de Vlaamse Kermis van scouts Herent gaat vrijdag van start
Foto rv De 52ste editie van de Vlaamse Kermis van scouts Herent gaat vrijdag van start
De scouts van Herent is klaar voor de 52ste editie van de Vlaamse Kermis langs de lokalen ‘Den Doren’. Met een vernieuwde selectie fijne bieren en Vlaamse klassieke gerechten belooft het ook dit jaar een groot succes te worden. 

Het programma is aardig gevuld met een resem hapjes, sport- en spelactiviteiten en optredens. Op zondagnamiddag is er naast kinderanimatie ook een petanquetoernooi. In teams van vier personen wordt er dan gestreden voor een gratis vat bier. Inschrijven kan nog door een mailtje te sturen naar vlaamsekermisherent@gmail.com. Ook ‘s avonds voorziet de organisatie heel wat muzikaal amusement op de beats van dj’s Project Exclusive en dj MITRO. De winst van de Vlaamse Kermis gaat naar de uitbreiding van de scoutslokalen.

Iedereen is op 2,3 en 4 augustus uitgenodigd aan de scoutslokalen op ‘Den Doren’ in de Elststraat. Meer info over het programma kan je terugvinden op de Facebookpagina van de Vlaamse kermis.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.