De Wildeman wordt bruine kroeg voor 20ste verjaardag

Pieter Taccoen, Danny Coekaerts en Patrick Remans aan de toog van De Wildeman.
Foto Vertommen Pieter Taccoen, Danny Coekaerts en Patrick Remans aan de toog van De Wildeman.
Dit seizoen blaast GC De Wildeman 20 kaarsjes uit en daar hoort natuurlijk een feestprogramma bij. De komende dagen staan er alvast heel wat wonderlijke concerten gepland in zaal De Speelplaats die voor de gelegenheid is omgetoverd tot bruine kroeg met authentieke toog en meubels.

GC De Wildeman, dat 20 jaar geleden een plaatsje kreeg in het schoolgebouw naast het oude gemeentehuis, heeft sinds de opstart al meer dan 1.000 voorstellingen naar Herent gehaald en daardoor cultuur een duidelijke plaats gegeven.


"Het plezante aan ons kleine theaterzaaltje is dat iedereen er zich welkom voelt, van de allerkleinsten tot senioren en van lokale tot internationale artiesten. Maar denk ook aan onze buitenprojecten zoals o.a. Wild in 't Park en het Mollekesfest", zegt verantwoordelijke en programmator Pieter Taccoen. Om de 20e verjaardag extra in de verf te zetten, zal de theaterzaal de komende twee weken ook dienst doen als bruine kroeg.


"We zijn daarvoor speciaal een authentieke toog en meubels gaan huren en ook met de inrichting gaan we terug in de tijd. We willen de mensen op die typische sfeer van vroeger trakteren en speciaal voor de 20e verjaardag kan men hier ook genieten van een driegangenmenu", aldus nog Taccoen.


Meer info over het volledige programma en de tickets via www.gcdewildeman.be. (KHK)