Middenstandsraad deelt 100.000 lotjes eindejaarsactie uit (en één iemand wint er auto mee)

De middenstandsraad wil met haar eindejaarsactie meer mensen naar de lokale handelaars lokken.
Middenstandsraad Hemiksem De middenstandsraad wil met haar eindejaarsactie meer mensen naar de lokale handelaars lokken.
De eindejaarsactie van de lokale middenstandsraad zit er weer op. Op zondag 19 januari vindt in het Depot Deluxe de jaarlijkse trekking van de tombola plaats en kom je te weten of je met jouw lotjes in de prijzen valt.

De eindejaarsactie van de lokale middenstandsraad kende opnieuw een succesvolle editie. De veertig deelnemende handelaars konden de voorbije twee maanden ongeveer 100.000 tombolalotjes uitdelen aan hun klanten. Met één van die lotjes kan je tijdens de tombolatrekking zondag een gloednieuwe Citroën winnen van Garage Aerts. Vanaf 14.30 uur is iedereen welkom om zijn lotjes binnen te brengen. De trekking, onder leiding van een gerechtsdeurwaarder, zal starten omstreeks 17.30 uur.

Feestmarkt

Nieuw is dat de tombolatrekking dit jaar niet langer wordt gekoppeld aan de bewonersdrink van de gemeente. Als alternatief heeft de middenstandsraad een feestmarkt op poten gezet. Een tiental verenigingen en handelaars zullen er hun producten aan de man brengen. Doorlopend kan je er ook iets eten of drinken. Zo zal De Verhuisbrouwerij haar ‘Judobier’ verkopen ten voordele van de judoschool Fudji Yama van Hemiksemnaar Matthias Casse.

Meer informatie en het reglement voor de trekking kan je opvragen bij het bestuur van de middenstandsraad op bestuur@middenstandsraadhemiksem.be.