JONG CD&V organiseert après-skibar op binnenkoer abdij

JONG CD&V Hemiksem organiseert het winterevenement ‘Après-Feejst’.
Thinkstock JONG CD&V Hemiksem organiseert het winterevenement ‘Après-Feejst’.
JONG CD&V Hemiksem organiseert op zaterdag 25 januari de eerste editie van het winterevenement ‘Après-Feejst’. Daarvoor wordt de binnenkoer van de Sint-Bernardusabdij omgevormd tot een gezellige après-skibar.

Nu de kerstboomverbranding niet langer doorgaat, pakt JONG CD&V Hemiksem uit met een nieuw winterevenement. Op zaterdag 25 januari houden de jongeren de eerste editie van hun ‘Après-Feejst’. “Op de binnenkoer van de abdij voorzien we een sfeervolle bar”, zegt Joyce Verbruggen. “Bezoekers kunnen knetterende vuurtjes, warme drankjes en hapjes en entertainment verwachten voor jong en oud.”

De eerste helft van het evenement is bedoeld voor de allerkleinsten. De organisatoren zorgen onder meer voor een springkasteel, een grime-artiest en een ‘surprise act’ waarmee de kindjes op de foto kunnen. Vanaf 20 uur komt een Hemiksemse live band optreden, waarna twee dj’s het feest mogen verderzetten.

Het evenement gaat van start om 16 uur, de toegang is gratis. Wie tussen 20 en 21 uur verkleed opdaagt, kan alvast rekenen op een gratis consumptie.