Hemiksem app bestaat 1 jaar: 700 gebruikers, 300 meldingen

De 'Hemiksem app'.
Gemeente Hemiksem De 'Hemiksem app'.
De Hemiksem app viert op zondag 1 september zijn eerste verjaardag. Sinds de lancering hebben al zo’n 700 Hemiksemnaren de app in hun smartphone zitten.

“We kunnen intussen de balans opmaken van de meest gebruikte toepassingen in de app”, zegt Joeri De Jongh van de communicatiedienst. “De afvalkalender wordt het vaakst geraadpleegd, maar ook de verschillende gemeentediensten worden druk bezocht. Op een jaar tijd werden er meer dan 300 meldingen gedaan via de app, bijvoorbeeld van een sluikstort.”

De Hemiksem app is op een jaar tijd ook geëvolueerd. “De app kreeg begin 2019 een uitbreiding met de integratie van de afvalkalender”, zegt De Jongh. “We blijven vanuit de gemeente de noden verder opvolgen en staan open voor suggesties.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.