Brandweer en politie oefenen op ongeval met gewapende man

Een drugscrimineel vlucht weg  en rijdt een voetganger aan.
Marc De Roeck Een drugscrimineel vlucht weg en rijdt een voetganger aan.
Rond de sporthal van Hemiksem was het zondag even paniek. Zo leek het althans. Een drugscrimineel had er vaten chemisch afval gedumpt maar was op zijn vlucht in de gracht terechtgekomen. Brandweer en politie moesten uitrukken, voor wat een gezamelijke oefening bleek te zijn. 

De drugscrimineel had op zijn vlucht een voorbijganger aangereden. Die had in de gaten gekregen dat er iets niet pluis was. De auto belandde in de gracht en zowel de crimineel als de  voorbijganger kwamen klem te zitten. 

Voor de brandweer van Hemiksem was het dan zaak om de twee te bevrijden. Eén van de brandweermannen werd echter overmeesterd door de gewapende crimineel. Op dat moment trad de politie in het strijdtoneel om de verdachte te ontwapenen. 

Een ongeluk komt nooit alleen want in de sporthal waren ondertussen de giftige dampen van het chemisch afval doorgedrongen. Enkele jongeren werden onwel. Iemand viel in de diepe skate-put en raakte bewusteloos. 

De brandweer werkte alle scenario’s volgens het boekje af. 

De brandweer komt ter plaatse om het chemisch drugsafval op te ruimen.
Marc De Roeck De brandweer komt ter plaatse om het chemisch drugsafval op te ruimen.
In het skatepark zijn jongeren onwel geworden van de giftige dampen van het chemisch drugsafval.
Marc De Roeck In het skatepark zijn jongeren onwel geworden van de giftige dampen van het chemisch drugsafval.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.