Vriendinnen vrolijken stembureau op met ballonnen, vlaggen en koffiekoeken

Charlotte, Lyske, voorzitter Caro (achteraan), Elien, Jana en Laura in hun stembureau
rv Charlotte, Lyske, voorzitter Caro (achteraan), Elien, Jana en Laura in hun stembureau
Voor een vrolijke stemervaring moest je vandaag in Campus Hof van Riemen in Heist-op-den-Berg zijn, stembureau 13 om precies te zijn. De zes vriendinnen en voormalige leidsters van Chiro Heist-Centrum Charlotte Aerts, Elien Horemans, Laura Van den Broeck, Caro Van Rompaey, Jana Heremans en Lyske Hermans zetelden daar vrijwillig als bijzitter en brachten heel wat lekkers mee voor de kiezers.

“Ballonnen en vlaggetjes vrolijken het lokaal op en voor de wachtenden zijn er M&M’s. Koffie en koffiekoeken zijn voorzien”, legt Charlotte uit. “Het idee ontstond rond de gemeenteraadsverkiezingen van vorig jaar. Het leek ons leuk om de kiezers eens een aangename stemervaring te geven. De mensen die wij over de vloer kregen, waren alvast dolenthousiast. Wie weet doen we het opnieuw bij de volgende verkiezingen.”
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • christel van den eynde

    Deze meisjes verdienen heel zeker een dikke pluim..nog nooit zo leuk en blij ontvangen als in bureau13..chapeau