Schlagerfestival moet grotere tent voorzien na succesvolle ticketverkoop

Schlagerhei is ten voordele van Akabe Albatros en Gidsen Pijpelheide
David Legreve Schlagerhei is ten voordele van Akabe Albatros en Gidsen Pijpelheide
De organisatoren van Schlagerhei, een festival in Pijpelheide (Heist-op-den-Berg) ten voordele van de lokale AKABE Albatros en Gidsen Pijpelheiden, gaan hun tent vergroten. De tickets vlogen de laatste weken de deur uit, waardoor de infrastructuur moet aangepast worden. 

“We hadden dit op voorhand besproken met onze tentenbouwer. Het terrein op zich is ook groot genoeg om voldoende mensen ruimte te bieden om ons feest te beleven. Online en via de voorverkooppunten betaal je 10 euro voor een staanplaats en 15 euro voor de zitplaatsen, maar ondanks de extra capaciteit zijn die al voor 80 procent uitverkocht. Kassaverkoop op de dag zelf is niet uitgesloten, maar wie zeker wil zijn van een plekje in onze tent, koopt best zijn tickets in de voorverkoop”, zegt organisator Koen Rymenants. Vrijdag 3 mei kan je op de Dophei van Pijpelheide terecht voor de eerste editie van de Schlagerhei, met optredens van Lindsay, Sasha & Davy, Johan Veugelers, Rene Redley en Filip D’Haeze. “Mensen moeten op 3 mei komen voor de sfeer en gezelligheid, en met hun aanwezigheid steunen ze ook het ‘Steun voor steen’-bouwproject waarmee AKABE Albatros, een gemengde scoutsgroep van jongeren met een beperking, en Gidsen Pijpelheide de verdere uitbouw van hun bijlokalen financieren.”

In voorverkoop betaal je 15 euro voor een zitplaats en 10 euro voor een ambiance staanplaats. VIP-tickets zijn helaas uitverkocht. De organisatie voorziet aangepaste plaatsen voor rolstoelgebruikers met hun begeleider en mensen met een beperking. Meer info op www.schlagerhei.be
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.