Raadslid klaagt over losse kasseien in Bergstraat

Gemeenteraadslid Marcel Van Hoof (ETA)
David Legreve Gemeenteraadslid Marcel Van Hoof (ETA)

Gemeenteraadslid Marcel Van Hoof (ETA+) klaagde tijdens de laatste raadszitting over de kasseien in winkelstraat Bergstraat. “Over de ganse rijbaan liggen de stenen tussen de rijbaan, parkeerplaatsen en voetpaden helemaal los en steken ze boven de rijbaan en parkeerplaatsen uit”, klonk het. Het raadslid vreest dat er ongelukken zullen gebeuren. “Dit is een zeer gevaarlijke toestand. In het verleden werd dit al meerdere malen aangeklaagd en de staat van het voetpad is er niet beter op geworden. Er moet dringend iets gebeuren.”

Van Hoof bracht zelfs een kassei mee naar de gemeenteraad. Schepen van Openbare Werken David Geerts (PRO Heist) stelde dat de gemeente al van plan was om in te grijpen. “Samen met de aannemer en technische dienst bekijken we wat de meest duurzame oplossing is. Uiteraard moeten we nu rekening houden met het winterweer.” 
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • annie laureys

    het is enkele degen herstelwerk voor de kasseien op zijn plaats vast te leggen , als er iemand over valt zal het meer kosten als de herstelling .