Kasseiverharding kruispunten Bergstraat wordt aangepakt

Wegenwerken
RV Wegenwerken

Een aannemer start op 20 mei met herstellingswerken aan de kasseiverharding van de kruispunten in winkelstraat Bergstraat. De losliggende stenen worden vastgelegd en de voegen worden gevuld met mortel. De werken verlopen in verschillende fases en zullen zo’n vijf weken duren. Starten doet men op de kruispunten met de Binnenweg en Noordstraat. “Er zal een rijstrook ingenomen worden als werkzone. De andere rijstrook blijft open voor het verkeer. De Binnenweg en Noordstraat worden afgesloten ter hoogte van de Bergstraat. Ook de kasseien van het voetpad in deze zone worden hersteld. De Kattestraat wordt tijdens deze werken volledig afgesloten ter hoogte van de Bergstraat. In het deel van de Kattestraat tussen Bergstraat en Velodroomstraat wordt tijdelijk tweerichtingsverkeer toegestaan voor plaatselijk verkeer”, deelt de gemeente mee. Later volgen er nog werken aan het kruispunten met de Kattestraat en Binnenweg. Op 4 juni start men ter hoogte van het Cultuurplein. 
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Guy Jacobs

    Weer eens, maar voor de heraanleg van de Schriekstraat is geen geld. Hoeveel geld gaat er nu weer verdwijnen in sommige zakken. In Nederland moeten geen viermaal iets aanleggen. Hoe zou da komen?