Hestival viert verjaardag in schoonheid

Hestival 2019. Channel Zero
Wannes Vansina Hestival 2019. Channel Zero

De organisatoren van Hestival blikken tevreden terug op een uiterst succesvolle verjaardagseditie. Al bij aanvang stonden kinderen te wachten aan de poort om zeker niks van de Ketnetband te hoeven missen. Vanaf Gestapo Knallmuzik liep het plein aan Zwaneberg helemaal vol. Het trio kreeg met zijn elektronica en vervlaamst Duits moeiteloos het publiek mee. Tijdens metalband Channel Zero stond het festivalterrein zo mogelijk nog voller, wat voor een plotse piek aan verloren gelopen kindjes zorgde. The Van Jets en een deejayset sloten een geslaagde 15de editie af. De organisator telde tussen 10.000 en 12.000 bezoekers. “Het was zonder twijfel een van de betere edities”, zegt Robin Bastaens. Incidenten bleven uit.

Hestival 2019; dansen onder de deejay booth
Wannes Vansina Hestival 2019; dansen onder de deejay booth
Hestival 2019
Wannes Vansina Hestival 2019
Hestival 2019. Channel Zero
Wannes Vansina Hestival 2019. Channel Zero
Hestival 2019. Channel Zero. Het verlegen zoontje van de bassist ging even op, maar was even snel ook weer verdwenen.
Wannes Vansina Hestival 2019. Channel Zero. Het verlegen zoontje van de bassist ging even op, maar was even snel ook weer verdwenen.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.