Heistse delegatie in Italië voor deelname aan Europees project

Het logo van Heist-op-den-Berg
Lokaal bestuur Heist-op-den-Berg Het logo van Heist-op-den-Berg
Een Heistse delegatie verblijft tot vrijdag in het Italiaanse Vicenza voor de derde internationale meeting van het Easy Towns 2.0-project. 

“Het thema van de meeting in Vicenza is inclusie. Er wordt gewerkt rond de vraag hoe cultureel erfgoed kan bijdragen tot een maatschappij waarin iedereen zich welkom voelt. Het doel is om jongeren te bereiken. De twaalf partnerlanden krijgen een interessant programma aangeboden: veel cultuur in de prachtige stad, veel netwerkmomenten en teambuildingactiviteiten, een workshop ‘youth communication and language’, een rondetafelgesprek met lokale autoriteiten, studenten en stakeholders over de combinatie van ‘inclusion policies’ en ‘cultural preservation’. Ons cultureel erfgoed en ons team Sport en Jeugd zullen ter plaatse uitvoerig aan bod komen in presentaties van een ‘best practice-inventaris’, waarop Heist best fier mag zijn”, aldus coördinator Bernadette De Cat.  Ook voorzitter van de Jeugdraad Maxim Rymenants maakt deel uit van de delegatie. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.