Fikse korting bij voorinschrijving voor Heist Loopt

Het logo van de twee evenementen in augustus
Heist Loopt & Zingt Het logo van de twee evenementen in augustus
Heist Loopt, de sportieve joggingnamiddag in Heist ten voordele van Actie Zorgenmens, is gestart met zijn voorinschrijvingen. Tot 31 juli krijg je enkele voordelen. Vanaf dit jaar kan je tickets, drank- en eetbonnen op voorhand aankopen.

“Wie zich voor 31 juli inschrijf,t neemt goedkoper deel, krijgt zijn voornaam op het borstnummer, ontvangt een goedgevulde goodiebag, krijgt gratis toegang tot Heist Zingt en maakt het ons een stuk makkelijker”, deelt de organisatie mee. 

“Vanaf dit jaar kan je in voorverkoop tickets, drank- en eetbonnen online aankopen en dit aan een voordeliger tarief. Zo wordt een drankje een halve euro goedkoper en een fles prosecco kost slechts 20 euro in plaats van 25 euro. Een pasta bereid door het Instituut Mevrouw Govaerts wordt 2 euro goedkoper in voorverkoop.”

“Vorig jaar hebben we beslist een bescheiden, maar voor het evenement een zeer belangrijke bijdrage van 5 euro te vragen voor het betreden van het terrein vanaf 18 uur. Dit moet Heist Zingt betaalbaar houden, waardoor we zo veel mogelijk opbrengst kunnen schenken aan Actie Zorgenmens. Bij aankoop via de voorverkoop bieden we een ticket van 5 euro aan mét een gratis drankbonnetje erbovenop ter waarde van 2,5 euro. Let wel, de deelnemers die zich vooraf inschreven voor Heist Loopt mogen sowieso gratis op het terrein, samen met iedereen jonger dan 16 jaar en ook alle leden van een jeugdverenigingen in hun outfit.” 

Heist Loopt en Heist Zingt vinden dit jaar plaats op 25 augustus. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.