Exclusief voor abonnees

De warmste vakantieplek van Vlaanderen, met comedian Steven Goegebeur: “Genieten van wandelingen in kasteeldomein Hof Ter Laken”

Steven Goegebeur in Hof Ter Laken
Marc Aerts Steven Goegebeur in Hof Ter Laken
Nu het ernaar uitziet dat velen van ons de zomer in eigen land zullen doorbrengen, verklappen wij elke dag een plekje uit eigen streek dat het ontdekken waard is. Vandaag leidt stand-upcomedian Steven Goegebeur u langs zijn favoriete plekje: het kasteeldomein Hof Ter Laken in Booischot (Heist-op-den-Berg).

Je hebt 12% van dit artikel gelezen
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Jef Van De Plas

    Al deze rustige leuke plekken worden binnenkort weer overrompeld zoals met de Sahara in Lommel gebeurde en met tal van andere sites over de wereld verspreid. Hoeveel mooie sites zijn zo al naar de knoppen geholpen.? Het zou goed zijn moest men hiet mee stoppen, het richt veel schade aan.