De Berthoutzonen spelen thuisconcert
aan parochiezaal

De eerste editie van Hallaar Blaast! vond vorig jaar plaats onder een stralende zon
K.F. De Berthoutzonen De eerste editie van Hallaar Blaast! vond vorig jaar plaats onder een stralende zon
De muzikanten van Koninklijke Fanfare De Berthoutzonen geven op zondag 30 juni een concert in Hallaar, de thuisstek van de vereniging. Het dorpsconcert, dat de naam Hallaar Blaast! draagt, vindt plaats aan de plaatselijke parochiezaal. Bij slecht weer verhuist men naar binnen. 

“Van jong tot oud, van quasi onervaren tot zeer ervaren; ze zullen er samen een prachtig, aangenaam concert van maken waarbij je kennis kunt maken met alle mogelijkheden van musiceren binnen een fanfare”, aldus Gert Helsen van De Berthoutzonen. Om 10 uur weerklinken de eerste noten. “Die voormiddag is er ook een inschrijvingsmoment voor de KWB-loopkoers. Om 17 uur serveert de fanfarejeugd lekkere ijsjes ten voordele van hun jeugdwerking.”  Wie er niet bij kan zijn op 30 juni krijgt op 12 oktober een herkansing. De fanfare toont dan haar kunnen in CC Zwaneberg, met pianist Jef Neve aan haar zijde. De ticketverkoop start op 24 juni. Hallaar Blaast! is een gratis concert. Meer info: http://www.berthoutzonen.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.