Exclusief voor abonnees

Recensie: Marsnil in Heers ****

Restaurant Marsnil.
RV Restaurant Marsnil.
Elke week sturen we een journalist op pad om verschillende type restaurants te beoordelen op prijs en kwaliteit. De jonge chef Frederik Cornelis staat achter het fornuis in Restaurant Marsnil, zijn eerste restaurant in het schilderachtige Haspengouwse dorp Batsheers, waar zijn roots liggen. Hij wilt in één van de meest authentieke regio’s van Vlaanderen een culinaire meerwaarde brengen. Cornelis is een leerling van de gerenommeerde koksschool ‘Terduinen’ in Koksijde en nam naar eigen zeggen voldoende tijd om zich verder te bekwamen in wat hij het mooiste vak ter wereld noemt. In zijn open keuken koppelt hij vaste, klassieke waarden aan experimentele en soms eigenzinnige creaties, maar altijd met aandacht en respect voor de culinaire tradities van Haspengouw.

Je hebt 29% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis



Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.