Roompot Vakanties bevestigt interesse in Limburg: “Terrein in Eksel werd ons voorgesteld”

Zet Roompot in de toekomst ook vakantiehuisjes in Eksel?
Roompot Zet Roompot in de toekomst ook vakantiehuisjes in Eksel?
Roompot Vakanties toont interesse in Limburg. De aanbieder van vakantiewoningen, met 163 parken in Europa, wordt in verband gebracht met het voormalige terrein van het Musschennest in Eksel. Momenteel is er nog geen beslissing gevallen.

“Het park in Eksel is ons inderdaad voorgesteld”, bevestigt Jean-Baptiste van Outryve, woordvoerder van Roompot Vakanties. “We zijn deze opportuniteit aan het bestuderen, zoals we met elk zakelijk voorstel doen. Wekelijks stelt men ons ongeveer vijf parken voor, die we elk bestuderen. Als grootste aanbieder van vakantiewoningen in Nederland en tweede grootste in Europa zijn we flink aan het groeien. We richten onze ogen nu inderdaad op Limburg. De bestemming en omgeving spelen telkens een belangrijke rol in de evaluatie van een project. Naast de vakantieparken telt Roompot ook nog 34 campings en 6 hotels.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Evelyne Stalmans

    Daar gaat onze mooie groene omgeving en rust. Heb je roompotvakanties al eens gezien op hun tereinen in nederland? Bha vies en onverzorgd! Dat staat ons hier dan ook te wachten. Ik hoop uit de grond van mijn hart dat dit NIET doorgaat!

  • Jos Plessers

    En dan een deel bomen kappen om de bungalows te plaatsen,zeker?Maar owee,als essers bomen wil kappen om gebouwen te plaatsen voor mensen aan het werk te houden,ho maar