BoslandTrail Explorers maken route 2019 bekend

Eén van de explorers maakt de route voor de editie van 2019 bekend
BoslandTrail Eén van de explorers maakt de route voor de editie van 2019 bekend
In het weekend van 27, 28 en 29 september vindt de tweede editie van de BoslandTrail plaats. Er zijn inmiddels reeds 2.000 van de 3.000 beschikbare tickets de deur uit, dus acht de organisatie de tijd gekomen om de route voor te stellen. Vijf BoslandTrail Explorers nemen deze taak op zich.

De organisatie ging op zoek naar vijf influencers die reeds aan het trainen zijn voor BoslandTrail 2019. Deze BoslandTrail Explorers ontdekken als allereerste de route en zullen foto- en videomateriaal online plaatsen. Via Instagram kunnen geïnteresseerden volgen via #boslandtrailexplorers of #boslandtrail. Bekende stukken worden afgewisseld met nieuwe stukken. De organisatie kan alvast meedelen dat er deze editie wel een heel erg speciale passage in zit. Boslander @travelhiker93_ is één van de BoslandTrail Explorers. Maar ook de mysterieuze @captain_hike weet al meer over de route van BoslandTrail 2019.




Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.