‘Fietsen door de Bomen’ bereikt de zes cijfers

Igor Philtjens (uiterst links) bij de opening
Photo News Igor Philtjens (uiterst links) bij de opening

Wat er al een tijdje zat aan te komen, is nu ook een feit geworden: ‘Fietsen door de Bomen’ heeft de kaap van de 100.000 bezoekers bereikt. Dat blijkt uit cijfers van Toerisme Limburg. ‘Fietsen door de Bomen’ werd op vrijdag 14 juni geopend. Het eerste weekend bezochten al meer dan 8.000 fietsers deze cirkelvormige attractie in Eksel. Na een week stond de teller op ruim 19.000. Bij het ingaan van de zomervakantie zat men aan 41.000 fietser. Omdat er in juli nog eens 61.000 fietsers extra tussen de bomen kwamen fietsen, zijn de zes cijfers bereikt. “De fietsverhuur van Fietsparadijs Limburg is in Hechtel-Eksel zelfs vertienvoudigd”, aldus gedeputeerde van Toerisme Igor Philtjens (Open Vld). 
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Kirsten Meuris

    Allemaal heel mooi en fijn dat men wilt investeren in het fietstoerisme in Limburg en vooral in Hechtel-Eksel....en ondertussen zal ik met mijn kleine kindjes nog wel een tijdje mogen fietsen op de gevaarlijke weg van Eksel naar Kleine-Brogel, waar nog steeds geen fietspad is!