Zwangere Guy verkoopt gepersonaliseerde skateboards in Hasseltse skateshop PUSH

Zwangere Guy.
Joel Hoylaerts / Photonews Zwangere Guy.
Fans van Zwangere Guy én van skaten kunnen donderdag hun lusten botvieren in PUSH. De populaire rapper personaliseert zo’n honderd unieke skateboards met een eigen afbeelding die hij zelf zal verkopen in de winkel.

“Skateboards worden steeds meer gebruikt om kunstwerken op te printen”, vertelt Sander Thys (27), eigenaar van PUSH. “De kans dat één van deze exemplaren daadwerkelijk gebruikt zal worden om mee te skaten, acht ik klein. Volgens mij belanden ze als kunstwerkjes tegen de muur.”

Meest succesvolle rapper

Bij PUSH verwachten ze alvast veel geïnteresseerden. “Zwangere Guy moet op dit moment zowat de meest succesvolle rapper van het land zijn, dus we zijn voorbereid. De hele straat wordt zelfs afgezet.” Op voorhand een skateboard reserveren, is echter niet mogelijk. “Iedereen zal geduldig zijn beurt moeten afwachten. De deuren openen om stipt 17 uur.”

Zwangere Guy beloont het wachten met het spelen van enkele nummers. “Hij is echt sympathiek”, verklapt Sander. “Ik ontmoette hem een tijdje geleden en het klikte meteen. Ik laat hem donderdag met plezier zien hoezeer Hasseltse jongeren op hem gesteld zijn.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.