Zingende smurfen palmen Ethias Theater in: musical komt voor het eerst naar België

Na 60 jaar komen de Smurfen naar Limburg
RV Na 60 jaar komen de Smurfen naar Limburg

We hebben er meer dan 60 jaar op moeten wachten, maar binnen enkele weken maken De Smurfen hun musicaldebuut in België. Ethias Theater Hasselt mag de spits ‘afsmurfen’.

Op 2 maart kunnen jong en oud naar Ethias Theater Hasselt voor ‘De Smurfen, de Musical’, op 3 maart naar Capitole Gent, op 4 maart wordt er gesmurft in Kursaal Oostende en een laatste keer op 6 maart in Stadsschouwburg Antwerpen.

‘De Smurfen, de Musical’ is een grootse, internationale productie vol muziek, dans en spanning, die over de hele wereld reeds voor uitverkochte zalen zorgde. Gargamel, Grote Smurf, Moeder Natuur, Brilsmurf, Moppersmurf, Smurfin, Potige en Muzieksmurf, ze doen allemaal mee in dit vrolijke avontuur.

Gargamel

De Smurfen helpen Moeder Natuur om een belangrijke gebeurtenis in Smurfenland tot een goed einde te brengen. Gargamel probeert daar een stokje voor te steken en doet er alles aan om de Smurfen te vangen. Gargamel krijgt zelfs Grote Smurf te pakken…of dat allemaal goed afloopt, kan u met jong en oud komen ontdekken.

Tickets & info ‘De Smurfen, de Musical’: www.desmurfendemusical.be
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.