Exclusief voor abonnees

Wie heeft wolvin Naya de dood ingejaagd? Pootafdrukken, DNA en huiszoekingen moeten verdwijning uitklaren

PARKET STELT ONDERZOEKSRECHTER AAN OM VERDWIJNING WOLVIN UIT TE KLAREN

thinkstock
Wié in hemelsnaam heeft wolvin Naya de dood ingejaagd? 30.000 euro tipgeld, drone-onderzoek in de Limburgse bossen en een hoop verdachtmakingen leverden nog geen doorbraak op. Nu stelt het parket een onderzoeksrechter aan, die DNA-onderzoek, huiszoekingen en pootafdrukken kan gebruiken in 'de zaak-wolf'.

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis54 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Agnes Baelen

  Het stoort mij mateloos dat sommigen hieronder losjesweg durven insinueren dat bij de meeste misdrijven er amper een OR wordt aangesteld of onderzoek wordt opgestart. Dit beweren is gewoon kort door de bocht stemmingmakerij! En ja, ik ben er volledig mee akkoord dat (een deel van) mijn belastingsgeld naar het onderzoek van Naya gaat: Het doden van dit beschermde dier is een misdrijf! Eindelijk was de wolf terug waar hij altijd al geweest was!

 • maggy Manderfeld

  Net op tv gezien (De afspraak) Men weet wie Naya de wolf heeft vermoord . Men mag er niet mee buitenkomen. de rechtbank moet er over beslissen ,laat ons hopen dat de dader gestraft wordt !Hij had niets te zoeken op dit verboden terrrein ......Als wij ons ergens verkeerd parkeren ,komt de boete zonder pardon ! Waarom worden zulke schoften met veloeren handschoentjes aangepakt !! Wordt vervolgd ...

 • Kris D'hooghe

  In België is er geen of bijna geen plaats voor wolven,enkel in de Ardennen,maar daar loopt het vol jagers. Maar die dierenbeul moet gestraft worden

 • Dirk Van Parys

  Ik dacht dat het jagen bestond uit het opsporen van het wild. Blijkbaar worden er echter voederplaatsen aangelegd (zie artikel hierboven) om de dieren daarna als een stoere Rambo af te knallen. De jachtopleiding bestaat blijkbaar uit lessen "hoe stel ik het voer samen". Het verschil tussen mens en dier is blijkbaar ook moeilijk voor hen, daarom dragen ze gele hesjes. En voor alle duidelijkheid, ik ben geen groene jongen maar een natuurliefhebber.

 • Rayan El Arami

  Ik hoop dat ze de moordenaar van die prachtige dieren snel vinden en zwaar bestraffen. En dat sprookje over Roodkapje en de wolf heeft precies voor serieuze trauma's gezorgd als ik sommige reacties lees. Of is het gewoon de ikke, ikke, mijn, afblijven, mentaliteit? Frank Imhof. De jacht hoort hier niet meer thuis. Het feit dat ze stiekem je tuin aan hun jachtgebied toe moeten voegen om toch maar genoeg oppervlakte te hebben om te mogen jagen, zegt genoeg.