Vrouw zwaargewond aangetroffen in Hasseltse hotelkamer

kds
In een hotel langs de Genkersteenweg in Hasselt hebben getuigen woensdagmiddag een vrouw zwaargewond aangetroffen in één van de kamers. De hulpdiensten werden omstreeks 12 uur gealarmeerd.

De feiten speelden zich af in het hotel ‘Logies 355'. Vandaaruit kwam woensdagmiddag plots een anonieme tip binnen van een slachtoffer dat levensgevaarlijk gewond zou zijn. De hulpdiensten snelden meteen ter plaatse. Zelfs de brandweer was nodig, om de vrouw uit het raam van het hotel te evacueren. Ze had schijnbaar verschillende klappen op haar hoofd gehad. Het slachtoffer van rond de vijftig jaar werd in kritieke toestand naar het Jessa Ziekenhuis van Hasselt gebracht. Daar leek haar toestand woensdagavond wel stabiel. De vrouw kon voorlopig nog niet verhoord worden. Het is daarom nog niet duidelijk hoe het slachtoffer aan haar ernstige verwondingen kwam. De lokale politie Limburg Regio Hoofdstad kwam ter plaatse voor een uitgebreid onderzoek. Ook het Parket Limburg werd woensdag op de hoogte gebracht van de feiten. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.