Twee vermoedelijke dealers gevat

De lokale politie Limburg Regio Hoofdstad kon de verdachte wagen klem rijden.
Toon Royackers De lokale politie Limburg Regio Hoofdstad kon de verdachte wagen klem rijden.
Dinsdagmorgen heeft de lokale politie in Hasselt twee personen opgepakt die verdacht worden van het dealen van drugs. De twee liepen tegen de lamp tijdens een controle aan de Koning Boudewijnlaan.

Toen de politieploeg dinsdagochtend hun auto wou controleren, gaf de bestuurder plots plankgas. Tijdens zijn vlucht wierp hij snel cannabis en cocaïne door zijn raampje. Na een korte achtervolging kon de patrouille de wagen uiteindelijk klem rijden in de Bosstraat.  De bestuurder had naast geld ook materiaal op zak om drugs te verkopen. Tijdens een huiszoeking in zijn woning vonden agenten nog meer drugs. In het pand werd bovendien een tweede verdachte aangetroffen. De twee mannen van 25 en 26 jaar oud uit Hasselt werden intussen al via de snelrechtprocedure gedagvaard. Zij zullen zich binnen enkele weken mogen verantwoorden voor de rechtbank. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.