Sasha en Davy pakken uit met kerstalbum op Winterland

Sasha en Davy
Jerome Gielkens Sasha en Davy
Zanger van de Romeo’s Davy Gilles en zijn partner Sasha Rosen stellen op woensdag 27 november hun nieuwe album ‘Christmas’ voor in hét kerstdorp van Limburg. “Zoals altijd zetten we ook in op creativiteit en beweging”, zegt organisator Maurice Schoenmaeckers. “Sasha en Davy zullen hun steentje bijdragen aan de ambiance.”

Winterland Hasselt staat momenteel volop in de steigers en opent op vrijdag 22 november officieel zijn deuren. Sasha en Davy krijgen kort na de opening de kans om hun nieuwe klassiekers zoals ‘All I want for Christmas’ en ‘Santa Claus is coming to town’ voor te stellen.

In 2014 pakte het duo nog uit met 200 speciale kerstballen op Winterland. Naar aanleiding van hun toenmalige single ‘Ik zie een ster’ en op vraag van hun fans, ontwierpen ze echte kerstballen met hun beeltenis. De organisatie van Winterland liet de ballen vervolgens ophangen in een grote kerstboom waarna ze ook te koop werden aangeboden.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.