Exclusief voor abonnees

Recensie: BAR tre in Hasselt ****

Een winterse touch op de tafels bij BAR tre.
Birger Vandael Een winterse touch op de tafels bij BAR tre.
Aan de Zuivelmarkt in Hasselt vind je een mix van horecazaken uit alle hoeken van de wereld. Op het kruispunt met de Botermarkt beland je in de Italiaanse regio Apulië (Puglia in het Italiaans). BAR tre is een rasecht Italiaans restaurant en chef-kok Walter Micelli zet volop in op de keuken van zijn thuisland. Een succesvol recept, want bij elke hap waanden we ons meer en meer in het land van de olijfbomen. Lees hier meer over onze restaurantrecensies. 

Je hebt 15% van dit artikel gelezen




Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.