Quartier Bleu verwelkomt eerste Vlaamse vestiging van Thai Café

Simulatie van de kade van Quartier Bleu.
Karolien Coenen Simulatie van de kade van Quartier Bleu.
Na barbecuerestaurant RAUW en koffiebar Sweet Coffee haalt Quartier Blue opnieuw een grote vis binnen. Komend voorjaar opent de Aziatische restaurantketen Thai Café zijn eerste Vlaamse vestiging langs de Hasseltse Kanaalkom.

Thai Café zal authentieke Thaise gerechten serveren in een pand van ongeveer 260 vierkante meter met een groot terras aan het water. “De toevoeging van een Aziatisch conceptrestaurant zal de beleving van de horecakade ten goede komen”, zegt Philippe Onclin van vastgoedontwikkelaar Chateaux Real Estate.

De nabijheid van een grote publieke parking, het water en de stad maakten de keuze voor Quartier Bleu volgens de eigenaar evident. “Hasselt is een kwalitatieve horecastad waar ook wij binnenkort met onze gezonde gerechten aan bijdragen”, zegt Michel De Bloos, eigenaar van Thai Café.

Thai Café, met zijn biologische producten, zal binnenkort dus een van de publiekstrekkers van Quartier Bleu worden. Toch wil Thai Café ook aan huis leveren. “Dat doen we met behulp van herbruikbare verpakkingen en elektrische wagens om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden”, aldus De Bloos.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.