Pukkelpop zoekt gocart-chauffeurs

Pukkelpop zoekt gocart-chauffeurs.Foto Henk Deleu
Henk Deleu Pukkelpop zoekt gocart-chauffeurs. Foto Henk Deleu
Omdat die laatste (kilo)meters wandelen naar het Pukkelpopterrein écht niet snel genoeg kunnen gaan - je bent immers niet meer te houden - toont het Hasseltse festival zich weer van zijn creatiefste kant: voortaan worden festivalgangers opgepikt met gocarts. En voor dat leuke klusje zijn er nog vrijwilligers nodig.

Vergeet de benenwagen: voortaan kan je als festivalganger van op verschillende parkings en vanaf het station van Kiewit gewoon taxi gocart nemen. “Gemakkelijk, sfeervol én ludiek”, klinkt het vanuit de Pukkelpoporganisatie. “En iedereen die wil, kan zich nu ook aanmelden als gocartchauffeur”.

Als bestuurder van een gocart geniet je dezelfde voordelen als andere crew-medewerkers. Wie minstens twee dagen meehelpt krijg gratis warme maaltijden, vier drankbonnen én het felbegeerde medewerker-T-shirt. Op voorwaarde dat je 18 jaar bent, mogen geïnteresseerden een mailtje sturen naar erik.conings@telenet.be met naam, voornaam, rijksregisternummer én e-mailadres. Snel zijn is de boodschap!
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.