Ouders klinken op herwonnen vrijheid: “De vakantie is voorbij, leve het schooljaar!”

Gratis prosecco bij het ontbijt in de Goei Goesting voor ouders die hun kinderen naar school brachten
Mine Dalemans Gratis prosecco bij het ontbijt in de Goei Goesting voor ouders die hun kinderen naar school brachten
Ouders Michelle, Matty, Liesbeth en Gunther hebben hun kroost net aan de aan schoolpoort afgedropt en drinken nu een welverdiend glaasje Prosecco in ‘De Goei Goesting’. “Jammer dat hun vakantie erop zit, maar eindelijk terug wat regelmaat”, zeggen de ouders in koor.

“Dat is het tweede jaar dat ik dit organiseer”, zegt Dirk Hendrickx van de Hasseltse horecazaak ‘De Goei Goesting’ op de Zuivelmarkt. “Een ontbijtje met gratis Prosecco. Voor sommige mama’s om de pil te verzachten, voor andere ouders om opnieuw opgelucht adem te halen en hen te laten genieten van hun herwonnen vrijheid.”

Mama Taxi

Dat wordt aan alle tafels volmondig beaamd. “Jammer voor onze kinderen dat hun vakantie erop zit", lacht mama Liesbeth Proesmans. “Maar het was tijd dat het schooljaar terug begon, al begint nu weer mijn taxidienst, om alle kids van en naar al hun hobby’s te rijden. Maar goed dat is voor later, nu even genieten. Schol!”
9 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Carlos Vantieghem

  Zou er dan toch een kleine waarheid schuilen in de woorden van Midas Dekker / Nederlandse Bioloog - Schrijver. " Een vrouw baart haar eigen blok aan het been ' ?

 • Carl Parker

  Ouderschap anno 2019.

 • Stein Meert

  Dat zijn dan de ouders die vinden dat leerkrachten gedurende 10 maanden een klas met 20 à 30 kinderen moeten aankunnen die niet de hunne zijn! ... Zij zijn na 2 maanden al content dat ze van HUN 1, 2 of 3 kinderen af zijn...

 • Marc Van Horebeek

  Amaai als kinderen een last worden...

 • andre martin

  En dan maar zeggen dat kinderen naar school sturen stukken van mensen kost. €250,00 is veel geld, maar hoeveel kost dat ontbijtje? Daar zijn toch geen subsidies voor dacht ik?