Nu ook luxecamping pal naast Pukkelpop

Sober kamperen op Pukkelpop kan nog gratis, maar pal naast camping ‘Relax’ komt nu ook een luxecamping
Mine Dalemans Sober kamperen op Pukkelpop kan nog gratis, maar pal naast camping ‘Relax’ komt nu ook een luxecamping
Voor wie niet graag in een klein tentje naar Pukkelpop in Hasselt wil, is er dit jaar goed nieuws. De organisatoren verhuizen hun luxecamping tot op 300 meter van het terrein. Er komt ook een afzonderlijk campeerterrein voor mobilhomes, caravans en vouwwagens. 

“De afstand van de luxecamping tot aan het festivalterrein is altijd de achilleshiel geweest, maar dit jaar hebben we de perfecte locatie gevonden: rustig, comfortabel en op enkele minuutjes van het festivalterrein”, zegt woordvoerder Frederik Luyten van Pukkelpop trots. De luxecamping van het festival zal voortaan ‘Camping Comfy’ heten. Volgens Pukkelpop gaat het om een logische uitbreiding van het campingaanbod. “De vraag werd steeds groter en we hebben er nu de plaats voor. Er zijn standplaatsen met en zonder elektriciteit, en kampeerders kunnen verder gewoon gratis gebruik maken van alle faciliteiten op de aanpalende Camping Relax”, legt Luyten uit. Pukkelpop vindt dit jaar plaats van donderdag 15 tot en met zondag 18 augustus.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.