Neos viert 40-jarig bestaan in Ethias Arena mét Helmut Lotti

Helmut Lotti entertainde de ganse zaal.
TONY VAN GALEN Helmut Lotti entertainde de ganse zaal.
Maar liefst 1.500 leden van Neos - de seniorenvereniging voor Ondernemers - sloten het jaar af in de Ethias Arena. De Limburgse afdeling bestaat zelfs 40 jaar, en dat verdiende een feestje: Helmut Lotti kwam er het beste van zichzelf geven.

Zaterdag sloten 1.500 Neos-leden het jaar af met het swingend concert ‘Soul Classics in Symphony Tour’ van Helmut Lotti in het Ethias Theater in Hasselt. De senioren maken deel uit van 109 lokale Neos-clubs uit Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen. Na afloop werd het glas geheven door 850 Limburgse Neos-leden tijdens een receptie. Het 40-jarig bestaan van Neos Limburg werd er gevierd.

Neos.
TONY VAN GALEN Neos.

Neos Limburg is ontstaan in 1978, en is in die 40 jaren gegroeid tot 39 clubs met meer dan 5.000 leden. “En daar komen er ieder jaar nog bij", zegt Jeanne Worms-Janssen, voorzitter van Neos Limburg.  “Het is de afwisseling van kleine club-activiteiten en grote culturele topevenementen die onze Neos-leden altijd iets boeiends geven om naar uit te kijken.”

De voorzitster Jeanne Worms aan het woord.
TONY VAN GALEN De voorzitster Jeanne Worms aan het woord.

“Het concert van Helmut Lotti is voor de Neos-Leden één van de grote culturele topevenementen deze maand.” Neos Limburg schenkt een deel van de inkomsten van verschillende verjaardagsevenementen aan ‘Hart voor Limburg’. Dit jaar ging het om 1.100 euro.

Neos.
TONY VAN GALEN Neos.
Neos.
TONY VAN GALEN Neos.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.