Luxueus tafelen met zicht op mainstage

Chokri en directrice Liesbet Beyen met enkele studenten.
Foto Borgerhoff Chokri en directrice Liesbet Beyen met enkele studenten.

Na een geslaagde eerste editie keren de studenten van de Hasseltse Hotelschool ook dit jaar weer terug naar Pukkelpop. Als uitbaters van restaurant 'Cookpit'. Dat krijgt dit jaar zicht op de mainstage. "We voorzien negen gerechten, gaande van zeebaars of varkensrib tot makreel en quinoa, die zich perfect lenen voor food sharing. Het worden op en top zomerse smaken. Sowieso blijft zo'n grootschalig project de ideale oefening voor wat onze leerlingen later allemaal kunnen verwachten, ze zijn dus opnieuw enorm gemotiveerd", zegt directeur Liesbet Beyen. "Dit jaar bereiden we er trouwens niet alleen gerechten maar zullen we er ook cocktails serveren." Organisator Chokri Mahassine krijgt er alvast honger van. "Een mooi alternatief bieden voor wie geen zin heeft in een friet- of frikandeldieet", klinkt het. Fijnproevers blijven sowieso niet op hun honger zitten tijdens Pukkelpop. Food Wood, met de meest populaire foodtrucks van het moment, is inmiddels ook al een vaste waarde geworden. (DMH)