Limburgse deputés sturen hun kat naar TVL-studio

Deze keer geen deputés aan de tafel bij TVL.  Ze stuurden allen hun kat.
TONY VAN GALEN Deze keer geen deputés aan de tafel bij TVL. Ze stuurden allen hun kat.
Limburgse politici lopen doorgaans de deur plat om in de TVL-studio te mogen aanschuiven. Maar vandaag is dit zeker niet het geval. “Nog nooit meegemaakt, vier deputés uitgenodigd, ze hebben zelfs bevestigd, maar niemand is komen opdagen. Enkel gouverneur Herman Reynders tekende present”, zegt TVL-hoofdredacteur Eddy Eerdekens.

Het is werkelijk met een vergrootglas speuren achter een politicus op de Via Media in Hasselt. Enkel Vera Jans (CD&V) uit Lanaken kwam opdagen. Maar voor de rest moet de TVL-verkiezingsshow het doen met vertegenwoordigers van Voka, VKW en Unizo. Ook de voormalige politiek hoofdredacteur Erik Donkier werd van stal gehaald om de nodige duiding te geven. Politici zitten voorlopig veilig in hun partijhoofdkwartieren, voorlopig zich schuil houdend voor het licht van televisiecamera's.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.