Leukste LEGO-expositie keert terug naar Hasselt

In de Speelfabriek kan je onder meer een robot maken in LEGO.
Kelly Sikkema In de Speelfabriek kan je onder meer een robot maken in LEGO.
De leukste LEGO-expositie van het land keert terug naar Hasselt. Op 7 en 9 december kan je naar hartenlust impressionante bouwwerken bezichtigen in de GO! Next sportschool aan de Koning Boudewijnlaan in Hasselt.

Een van de blikvangers: de volledige collectie aan LEGO Technic trucks, ontworpen door de Italiaan Lucio Switch die zijn creaties stuk voor stuk maakte op schaal 1:14. Verder heeft de LEGOTHEEK, uitgebaat door ToverBlokjes vzw, dit jaar meer dan 150 LEGO-sets ter beschikking voor uren bouwplezier. Tijdens de expositie zullen er ook heel wat leuke spelletjes en activiteiten te doen zijn voor jong en oud en de verkoop van LEGO-sets, onderdelen en exclusieve items wordt dit jaar nog uitgebreid.

ToverBlokjes vzw

De verkoop van drankjes en hotdogs in het ToverBlokjes café is ten voordele van ToverBlokjes vzw. ToverBlokjes helpt Belgische kinderen in een kwetsbare situatie en voorziet hen van LEGO. De organisatie is dit jaar opnieuw goedgekeurd als goed doel voor De Warmste Week.

Praktisch

De expositie vindt plaats op 7 december van 13 uur tot 19 uur en op 8 december van 10 uur tot 17 uur. De inkomt bedraagt 3 euro per persoon (voor kinderen vanaf 5 jaar).
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.